Άλυτα εγκλήματα – παράξενοι θάνατοι

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε μερικούς παράξενους θανάτους που έχουν καταγραφεί. Θάνατοι πολύ περίεργοι, που τα αίτιά τους δεν έχουν αποδειχθεί 100%. Ίσως είναι απλά παράξενοι θάνατοι. Ίσως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω…  

Στις 26 μαϊου του 1998 η 22χρονη πατρίτσια μοσίγκλια από το μπουένος άιρες της αργεντινής, σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου της και δέχτηκε ξαφνικά μια ηλεκτρική εκκένωση 13000 volts, που κυριολεκτικά την κατακεραύνωσε. Η αστυνομία ανάφερε ότι η ηλεκτροπληξία προήλθε από ένα ηλεκτρικό καλώδιο που έπεσε πάνω στις τηλεφωνικές γραμμές στο δρόμο που βρισκόταν το σπίτι της άτυχης γυναίκας

Χαλαζόκοκκοι διαμέτρου 7,5 εκατοστών έπεσαν στις 22 απριλίου του 1998 στην κινέζικη επαρχία του Jiangxi, αφήνοντας 12 ανθρώπους νεκρούς και τραυματίζοντας πάνω από 1000. την επόμενη μέρα χαλαζόκοκκοι διαμέτρου 8 εκατοστών βομβάρδισαν την πόλη changed της επαρχίας hunan, σκοτώνοντας 9 ανθρώπους και καταστρέφοντας σπίτια και σοδειές.

Ένα μέλος της φυλής mangyan των φιλιππίνων, ο 32χρονος lantod cumiliu, βρέθηκε νεκρός μέσα στην κοιλιά ενός γιγαντιαίου πύθωνα, από ένα άλλο μέλος της φυλής του, που βρήκε τον πρησμένο πύθωνα, τον σκότωσε κι άνοιξε το στομάχι του.

Ένα 9χρονο αγόρι από την ελβετία συνθλίφτηκε από μια μεγάλη χιονόμπαλα την οποία έφτιαξε μαζί με τον ηλικίας 5 ετών μικρότερο αδελφό του. Όταν η χιονόμπαλα άρχισε να κυλάει στην πλαγιά το αγόρι γλίστρησε και καταπλακώθηκε από αυτή.

Ένα καγκουρό, που είχε δραπετεύσει από τσίρκο και ξόδεψε τρεις μήνες περιπλανώμενο ασκόπως γύρω από το over wallop του Hampshire, σκοτώθηκε όταν πήδηξε πάνω από έναν φράκτη και βρέθηκε ξαφνικά στην πορεία ενός διερχόμενου αυτοκινήτου. Τις προηγούμενες μέρες οι χωρικοί είχαν προσπαθήσει να συλλάβουν μάταια το περιπλανώμενο ζώο.

Η γυναίκα ενός υψηλόβαθμου πρώην δικαστή σκοτώθηκε, αφού κτυπήθηκε θανάσιμα από ένα κομμάτι βράχου που αποσπάστηκε εξαιτίας μιας αστραπής. Το περιστατικό αυτό συνέβη τον Οκτώβριο του 1996, όταν ο συνταξιούχος sir johh Leonard και η 71χρονη σύζυγος του Doreen, έκαναν διακοπές στην κατεχόμενη από τους τούρκους Βόρεια Κύπρο. Όταν έπεσε η αστραπή, το ζευγάρι στεκόταν στην κορυφή ενός βράχου και απολάμβανε τη θέα του κάστρου της Αμμοχώστου.

Όταν μια γυναίκα από τη σαουδική αραβία έφτασε στην πόλη damman, για να επισκεφτεί την κόρη της και το νεογέννητο μωρό της, παραπονέθηκε για παράξενες κινήσεις κάτω από την πλάτη της στη διάρκεια του ταξιδιού της. Όταν η κόρη της σήκωσε τη φούστα της για να δει τι συνέβη ανακάλυψε ένα μοιραίο τσίμπημα από δηλητηριώδες φίδι.

Μια αγρότισσα από τη Ρουμανία, που επιχείρησε απρόσεκτα να παρασκευάσει ρακί από δαμάσκηνα, κάηκε από τις φλόγες ενός αποστακτήρα του β παγκοσμίου πολέμου, που εξερράγη. Από την έκρηξη τραυματίστηκε άσχημα και η κόρη της.

Ο 32χρονος tim Nicholson, συντάκτης του ανδρικού περιοδικού arena, αυτοκτόνησε πηδώντας από έναν απότομο βράχο στο saltdean, κοντά στο brighton, επειδή διαφώνησε με το κύριο άρθρο του περιοδικού που ο ίδιος αναγκάστηκε να γράψει στο τελευταίο τεύχος του. Η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στην κορυφή του βράχου, καθώς κι ένα αντίτυπο του περιοδικού άγρια ξεσκισμένο.

Μια σφαίρα που εκτοξεύτηκε στον αέρα κατά τη διάρκεια μια γιορτής στην πόλη rawalpindi του βόρειου πακιστάν, στην οποία απόλαυσαν οι χωρικοί και μια παράσταση με βόδια, γκρέμισε έναν πυλώνα με ρεύμα υψηλής τάσης, σκοτώνοντας το λιγότερο 15 ανθρώπους, καθώς και τέσσερις νεροβούβαλους.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013