Το μυστικό βιβλίο της urantia

«Ο κόσμος σας λέγεται urantia και είναι ένας ανάμεσα σε πολλούς παρόμοιους κατοικημένους πλανήτες, οι οποίοι αποτελούν το τοπικό σύμπαν nebadon. Αυτό το σύμπαν, μαζί με άλλες παρόμοιες δημιουργίες, αποτελούν το υπερσύμπαν orvonton, από την πρωτεύουσα uversa, απ’ όπου σας χαιρετά η επιτροπή μας. Το orvonton είναι ένα από τα επτά εξελικτικά υπερσύμπαντα του χωροχρόνου, τα οποία περικυκλώνουν τη χωρίς αρχή και τέλος δημιουργία της θεϊκής τελειότητας: το κεντρικό σύμπαν havona. Στην καρδιά αυτού του αιώνιου κεντρικού σύμπαντος, βρίσκεται στο νησί του παραδείσου, που είναι το ακριβές γεωγραφικό κέντρο της αιωνιότητας και ο τόπος κατοικίας του αιώνιου θεού…»

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στους κατοίκους της urantia, δηλαδή, σε εμάς, και προέρχεται από τις εξωγήινες – εξωδιαστατικές διάνοιες που είναι υπεύθυνες για τον κόσμο μας, το αληθινό όνομα του οποίου είναι γιουραντία. Προέρχεται από μια σειρά αινιγματικότατων και πολύπλοκων συγγραμμάτων που έχουν γραφτεί από αυτούς προς εμάς (ανάμεσά τους το Μελχισεδεκ, ο αρχάγγελος Μιχαήλ και άλλοι), τα οποία αριθμούν χιλιάδες σελίδες και αληθινά αποκωδικοποιούν όλα τα μυστήρια του σύμπαντος, της εξέλιξης, του χωροχρόνου και του θεού! Προέρχονται από το Ιλλινόις των ΗΠΑ και κυκλοφορούν σε κλειστούς κύκλους «μυημένων», ενώ για να γνωρίζεις την ύπαρξή τους πρέπει να βρίσκεσαι σε επαφή με κάποια γραμμή πληροφόρησης που προέρχεται από αυτούς, αν και η μοίρα μπορεί να σε βοηθήσει για να τα ανακαλύψεις σε κάποια σκοτεινή βιβλιοθήκη.


Είναι σαφέστατα η πιο εντυπωσιακή ανάμεσα σε δεκάδες άλλες νέες παραδόσεις που διαδίδονται σε συγκεκριμένους χώρους (ανάμεσά τους και η θρυλική περίπτωση των εξωγήινων που μεταδίδουν μηνύματα μέσω των ομάδων του ashtar command). Τα μηνύματα για την urantia είναι πολυσύνθετα και συχνά απαιτούν υψηλές γνώσεις ανώτερης φυσικής και κοσμολογίας, μυστικιστική παιδεία και καλή εποπτεία σε παραδόσεις, θεολογίες και μυθολογίες, για να μπορέσει να τα κατανοήσει κάποιος. Δίνουν αφοπλιστικές λεπτομέρειες για την ακριβή τοποθεσία του παραδείσου, περιγράφουν όλες τις κοσμικές ιεραρχίες, αποτελούν τη μόνη γνωστή λεπτομερέστατη καταγραφή περί της φύσης του θεού και των απεσταλμένων του, υποτίθεται ότι αποκωδικοποιούν όλα τα μυστήρια της ψυχής, της επανάστασης του εωσφόρου, των πολλαπλών διαστάσεων και των παράλληλων συμπάντων, καθώς και μερικές χιλιάδες άλλα τρομερά ενδιαφέροντα θέματα, γραμμένα από τους ίδιους τους επόπτες που δημιούργησαν την ζωή στη γη.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013