Οι εξωγήινοι ζουν στη γη, κάτω από το έδαφος

Οι φήμες για τις υπόγειες πόλεις εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946. Το πρόσωπο που έδωσε ώθηση σε αυτή τη θεωρία ήταν ο Richard Shaver Richard - συγγραφέας..., δημοσιογράφος και επιστήμονας. η απίστευτη ιστορία του για τις επαφές με όντα που ζουν κάτω από το έδαφος δημοσιεύθηκε στο Amazing Stories Magazine. Ο Richard Shaver είπε ότι είχε περάσει αρκετές εβδομάδες κάτω από το έδαφος με όντα που μοιάζαν στη μορφή με δαίμονες, οι περιγραφές των οποίων μπορούν να βρεθούν σε αρχαίους μύθους και fairytales.

σχεδόν κάθε έθνος έχει μια ιστορία μιας αρχαίας φυλής, η οποία εγκαταστάθηκε στη γη πολύ πριν να την εμφάνιση του ανθρώπου. Αυτά τα υπόγεια πλάσματα περιγράφονται ως απίστευτα ταλαντούχα, πανέξυπνα και τα οποία δεν επιθυμούν καμία επαφή με τους ανθρώπους.

κάποιος θα μπορούσε να αναφερθεί στην ιστορία του αμερικανικού συγγραφέα ως δημιούργημα της ζωηρής του φαντασίας. Εντούτοις, οι εκατοντάδες των αναγνωστών αποκρίθηκαν στη δημοσίευση. Έγραψαν ότι είχαν επισκεφτεί τις υπόγειες πόλεις, μίλησαν στους κατοίκους τους και είδαν εκπληκτικές εφευρέσεις και τεχνολογίες που εξασφάλιζαν μια άνετη διαβίωση στο βάθος του πλανήτη. Επιπλέον, οι τεχνολογίες των υπόγειων όντων τους δίνουν μια ευκαιρία να ελέγξουν το μυαλό των ανθρώπων.


η απίστευτη αυτή ιστορία άσκησε απέραντη επιρροή σε αρκετούς επιστήμονες και έδωσε ένα κίνητρο στη μελέτη των παραφυσικών δραστηριοτήτων.
Ο αγγλικός αστρονόμος του 17ου αιώνα, Edmund Halley, συγγραφείς Jules Verne, Edgar Allan Poe και μερικοί άλλοι ανέφεραν στις εργασίες τους ότι ο πλανήτης Γη είναι μια κοίλη σφαίρα. Οι αμερικανικές αρχές προετοίμαζαν μια ειδική επιστημονική αποστολή κατά τον 19ο αιώνα για να ερευνήσουν την κοίλη Γη.
Οι επιστήμονες του τρίτου Ράιχ ενδιαφέρθηκαν επίσης για τον μυστήριο υπόγειο κόσμο. Μια ειδική κορυφαία μυστική αποστολή οργανώθηκε σε 1942, από γερμανούς επιστήμονες οι οποίοι ήλπιζαν στο να εγκαταστήσουν νέα συστήματα ραντάρ κάτω από το έδαφος.

Δυστυχώς, η πορεία της αποστολής δεν είναι γνωστή, αλλά η υπόθεση του υπόγειου πολιτισμού αναπτύχθηκε περαιτέρω κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα.

το 1963, δύο αμερικανικοί ανθρακωρύχοι, ο Δαβίδ Fellin και Henry Throne, βρήκαν μια μεγάλη πόρτα σε μια σήραγγα, πίσω από την οποία ανακάλυψαν ένα μαρμάρινο κλιμακοστάσιο. Στην Αγγλία, οι ανθρακωρύχοι μπορούσαν να ακούν τους ήχους μηχανικών συσκευών κάτω από το έδαφος.

Ένας αγγλικός ανθρακωρύχος ανέφερε ότι μαζί με άλλους συναδέλφους του είχαν βρεί επίσης ένα κλιμακοστάσιο σε ένα υπόγειο. Ο ήχος των μηχανών ήταν ευδιάκριτος, και οι εργαζόμενοι φοβήθηκαν. Όταν επέστρεψαν στη σήραγγα, δεν υπήρξε κανένα σκαλοπάτι και καμία είσοδος στο φρεάτιο.

ενας αμερικανικός δορυφόρος πήρε τις πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στο τέλος της δεκαετίας του ''70. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε πολλά δυτικά επιστημονικά περιοδικά: οι εικόνες απεικόνισαν ένα σκοτεινό, τακτικά διαμορφωμένο σημείο στο βόρειο πόλο. Οι φωτογραφίες δεν ήταν ελαττωματικές: οι παρόμοιες εικόνες που απεικονίζουν το ίδιο σκοτεινό σημείο στον πόλο λήφθηκαν αρκετά έτη αργότερα. Ο ανθρωπολόγος James McKenna εξερεύνησε μια σπηλιά με κακή φήμη στο Idaho. Ο McKenna και άλλα μέλη της αποστολής άκουγαν κραυγές και στριγγές, δεδομένου ότι κατέβηκαν εκατοντάδες μέτρα βαθιά στη σπηλιά. Οι ερευνητές σύντομα βρήκαν ανθρώπινους σκελετούς, αλλά έπρεπε να σταματήσουν την αναζήτησή τους διότι η μυρωδιά από θειάφι ήταν αφόρητη.

οι γεωλόγοι δεν μοιράζονται τη θεωρία της τεράστιας κοιλότητας στη γη, αν και δεν αποκλείουν την ύπαρξη πολυάριθμων μεγάλων κοίλων χώρων σε βάθη του πλανήτη. Η ανθρώπινη ζωή είναι μετά βίας δυνατή σε εκείνες τις κοιλότητε διότι η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και υπάρχει πολύ λίγο οξυγόνο. Μερικοί ερευνητές θεωρούν ότι ο όποιος υπόγειος πολιτισμός να είναι εξωγήινης προέλευσης. Οι Εξωγήινοι κουράστηκαν πιθανώς των αιώνιων πολέμων και των αγριοτήτων των ανθρώπων, και αποσύρθηκαν κάτω από το έδαφος, από όπου έχουν τη δυνατότητα να παρατηρούν άνετα την ανάπτυξη της ανθρωπότητας.

γιατί τα UFOs που εμφανίζονται στον ουρανό να μη προέρχονται κάτω από το έδαφος και όχι από το διάστημα;

Εντούτοις, εάν η Γη έχει κοίλο εσωτερικό, κάποιος πρέπει να έχει βρεί την πύλη στον υπόγειο κόσμο πολύ καιρό πριν.

Μια ομάδα αμερικανικών επιστημόνων θεωρεί ότι οι υπόγειες πόλεις υπάρχουν στη γη σε τέταρτη διάσταση. Όταν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης αλλάζει κατά διαστήματα, οι είσοδοι στις σήραγγες ανοίγουν, και τυχαίοι επισκέπτες μπορούν να δουν τις υπόγειες πόλεις και τους κατοίκους τους.

μια από τις θεωρίες λέει ότι πολλές μυστήριες κατασκευές, όπως το αγγλικό Stonehendge παραδείγματος χάριν, χτίστηκαν για να υποδείξουν τις εισόδους στις υπόγειες πόλεις. Εάν υπάρχει μια λογική φυλή ζωντανή κάτω από το έδαφος, θα ήταν μια εξήγηση σε πολλά ανεξήγητα φαινόμενα.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013