Πίσω από την μάσκα της Σελήνης

Πήγαμε στην σελήνη ή όχι. τα όσα ακούμε και βλέπουμε είναι αληθινά, ή κατασκευάσματα κάποιων; παρακάτω θα δείτε μια μικρή προσπάθεια για να δοθούν λύσεις σε αρκετά ερωτήματα που αφορούν, το αν πατήσαμε στην σελήνη ή όχι.

Το παρόν άρθρο εκθέτει το αποτέλεσμα του συγγραφέα στη προσπάθεια του να αποδείξει ότι ο δορυφόρος της Γης,είναι κάτι παραπάνω απ''αυτό που όλοι νομίζαμε ως τώρα.Οι θεωρίες,καθώς και τα αποδεικτικά στοίχεια που εκθέτονται,σίγουρα δεν είναι γνωστό αν εμφανίζονται για πρώτη φορά στον παγκόσμιο ιστό,αλλά αναμφισβήτατα μπορούν να θεωρηθούν αποκαλυπτικά και συγκλονιστικά!

- Έτος 1987 και ένας Σοβιετικός δορυφόρος με κατεύθυνση τον πλανήτη Πλούτωνα έχει μόλις αφήσει πίσω του τη ζώνη των αστεροειδών και ετοιμάζεται να αντικρύσει το μεγάλο Δία.Το φιλμ τρέχει και έρχεται με καθυστέρηση στη Γη.Ξαφνικά εμφανίζεται ένα τεράστιο διαστημόπλοιο σε μέγεθος όσο η ίδια η Αθήνα.Μια λάμψη και μετά "χιόνια"… Το όλο περιστατικό κράτησε για 5 περίπου δευτερόλεπτα.Φυσικά αυτά με τη σειρά τους "κόπηκαν",το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα.O καλός μας δορυφόρος ΄΄είχε υπόστει βλάβη λόγω της σύγκρουσής του με αστεροειδή΄΄…

Το παραπάνω παράδειγμα μπορεί να μην έχει σχέση με το θέμα του άρθρου,παρ''όλα αυτά επιλέχθηκε έτσι ώστε να μας βάλει σε ένα κλίμα αμφισβήτησης σχετικά με το πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε όλοι μας,σε ότι έχει να κάνει με την ενημέρωσή μας για την εξευρεύνηση του διαστήματος…Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται…

ΠΗΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι καταφατική.Ναι,πήγε ο άνθρωπος στη σελήνη.Και ο Άρμστρονγκ πάτησε το πόδι του στην επιφάνειά της(Το αν ήταν ο πρώτος δε το γνωρίζω).Οι φωτογραφίες που δόθηκαν όμως στη δημοσιότητα και που όλοι εμείς θαυμάζαμε στα σχολικά βιβλία-και θαυμάζουμε ακόμη- δυστυχώς δεν είναι αληθινές!Αυτό φυσικά δεν αποτελεί μόνο δική μου άποψη…Κορυφαίοι επιστήμονες και επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν εργαστεί και έχουν καταλήξει στο ότι κάποιοι ίσως δεν έκαναν και τόσο καλά τη δουλειά τους…Που έχουν καταλήξει;Στο ότι οι σκιές, καθώς επίσης και οι φωτισμένες περιοχές δεν είναι έντονα σκιασμένες και λαμπερές αντίστοιχα.Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει λόγω του ότι υποτίθεται πως στη σελήνη μοναδική πηγή φωτός είναι ο ήλιος.Επίσης οι φωτογράφοι ανακάλυψαν ανωμαλίες από τις ανακλάσεις του περιβάλλοντος στα κράνη των αστροναυτών.Τέλος,σύμφωνα με επιστήμονες,έντονα είναι και τα φαινόμενα ατμοσφαιρικής διάθλασης που παρατηρούνται στις υποτιθέμενες φωτογραφίες και βίντεο , πράγμα που σημαίνει ότι όλα έχουν γυριστεί μέσα σε ένα ΄΄γήινο΄΄ στούντιο…(μιας και η σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα!)Are Apollo Moon Photos Fake; Θα ρωτήσει κανείς:Αφού πήγαν , γιατί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τη πραγματική εικόνα;Οι απαντήσεις έρχονται…

Professor: What REALLY happened out there with Apollo 11;
Armstrong: It was incredible, of course we had always known there was
a possibility, the fact is, we were warned off!(by the Aliens). There was never any question then of a space station or a moon city.
Professor: How do you mean "warned off";
Armstrong: I can''t go into details, except to say that their ships were far superior to ours both in size and technology -
Boy, were they big!...and menacing! No, there is no question of a space station.
Professor: But NASA had other missions after Apollo 11;
Armstrong: Naturally - NASA was committed at that time, and couldn''t risk panic on Earth. But it really was a quick scoop and back again.

Επίσης παραθέτω και μια συνομιλία του Αρμστρονγκ με το Χιούστον η οποία ανιχνεύτηκε από ραδιοερασιτέχνες της εποχής που παρακολουθούσαν τις εκπομπές της NASA:
ΝΑΣΑ:Τι συμβαίνει;Έλεγχος προς Απόλλων 11…
Απόλλων 11:Αυτά τα μωρά είναι τεράστια…Τεράστια!Θεέ μου…Είναι απίστευτο!Σας λέω ότι βρίσκονται και άλλα διαστημόπλοια,αραδιασμένα στην άλλη άκρη του κρατήρα!Βρίσκονται στη Σελήνη και μας παρακολουθούν!

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ;

Τα ψέματα τέλειωσαν!Ο δορυφόρος της Γης,κρύβει αυτή τη στιγμή πολύ μεγαλύτερα μυστικά από όσα φαντάζεστε…Η φυλή της οποίας έχει δωθεί το όνομα ΄΄GREYS΄΄ "φιλοξενείται" στη σελήνη έχοντας 5 βάσεις τόσο στη σκοτεινή όσο και στη φωτεινή πλευρά της,τόσο στην επιφάνεια όσο και στο..εσωτερικό της!Πολύ καλά διαβάσατε και στο εσωτερικό της.Είναι κοινό μυστικό πως η σελήνη είναι κούφια.Συγκεκριμένα το 1973 η NASA είχε ρίξει στην επιφάνεια της το τμήμα ενός πυραύλου.Το αποτέλεσμα ήταν η επιφάνεια να δονείται επί 3,5 ώρες…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΝΟΙΚΟΥΣ΄΄

Οι GREYS είναι μια φυλή πολύ πιο ανώτερη και εξελιγμένη τόσο πνευματικά όσο και τεχνολογικά από εμάς.Σύμφωνα με πληροφορίες μου , προέρχονται από το αστρικό σύστημα Pi Ursa Majoris , ένα άστρο 53 ετών φωτός από τη Γη.Η τεχνολογία που διαθέτουν είναι εκπληκτική , καθως τα σκάφη τους μπορούν να κινηθούν 1200 φορές γρηγορότερα από τη ταχύτητα του φωτός!
Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά σας φαίνονται αλλόκοτα και δυσνόητα , άλλα ειλικρινά πείτε μου,πιστεύετε πως όλα αυτά που μαθαίναμε στα βιβλία της φυσικής στο σχολείο είναι "όλη η αλήθεια";Ρωτήστε ένα φυσικό τι ξέρει για την αντιβαρύτητα και απαντήστε μου μετά…Οι GREYS είναι πολύ πιο ανεπτυγμένοι και πνευματικά,καθώς έχουν κατορθώσει να εκμεταλλεύονται το 94% του εγκεφάλου τους.Μπορούν να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας την τηλεπάθεια , ενώ-τουλάχιστον πάνω στους ανθρώπους-έχουν την ικανότητα να προκαλούν και απώλεια μνήμης.Όπως είχα αναφέρει και στο προηγούμενο άρθρο μου , η όλη συνεργασία μας(κυρίως οι ΗΠΑ), βασίζεται στη τεχνολογία που μας δίνουν αυτοί και στην ελευθερία που τους παραχωρούμε εμείς είτε σε μορφή φιλοξενείας(στη Σελήνη τώρα και στη Γη αργότερα..) , είτε σε κάθε είδους ερευνητική εργασία που τυχόν θελήσουν να κάνουν(περισσότερες πληροφορίες σε επόμενο άρθρο).

ΟΙ…ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Ακόμα και στη προσωπική μας ζωή είναι γνωστό πως αν θέλουμε να κρατήσουμε κάτι μυστικό , δημιουργούμε μια βιτρίνα,έναν αντιπερισπασμό με στόχο να ρίξουμε στάχτη στα μάτια του άλλου έτσι ώστε να μην αποκαλυφθούμε.Οι …βιτρίνες δε λείπουν ούτε από εδώ.

Βιτρίνα Νο 1:Διεθνής Διαστημικός Σταθμός(ISS)
H τελευταία λέξη της διαστημικής τεχνολογίας υποτίθεται πως χρησιμοποιείται εκεί πάνω από Αμερικανούς και Ρώσους για το καλό της ανθρωπότητας…Ε,ρε ξύλο που χρειάζεστε…-J-Την ώρα που διαρρέουν βίντεο με UFO να κάνουν τη πρωινή τους βόλτα πίσω από τους αστροναύτες που πασχίζουν να συνδέσουν ένα καλώδιο με ένα άλλο,την ώρα που υποκλέπτονται συνομιλίες μεταξύ Χιούστον και ISS όπου ακούμε τους αστροναύτες μας να μένουν άφωνοι με τις δυνατότητες τους(όχι των ίδιων!!!των ΄΄άλλων΄΄!), εκεί,πίσω από τη μάσκα της σελήνης υπάρχει κάτι άλλο,υπάρχει ο SDS…!

Space Docking Station(SDS):
Ένα διαστημικό συνεργίο;Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα…Στον συγκεκριμένο κινητό σταθμό μπορούμε άφοβα(καθώς δε φαίνεται απ τη Γη) να πειραματιζόμαστε με όσα παίρνουμε από τους καλούς μας ΄΄γείτονες΄΄.Τα ανθρώπινα ΑΤΙΑ κατασκευάζονται εκεί.Ίσως έτσι να εξηγούνται και οι περίεργοι φωτισμοί που διακρίνουν ερασιτέχνες αστρονόμοι , που όπως υποστηρίζουν προέρχονται από τη πίσω όψη της σελήνης…

Βιτρίνα Νο 2:Search for Extra Terrestial Intelligence(SETI):
Κρίμα,κρίμα…Και να φανταστείτε πως όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία το είχα συμπαθήσει αυτό το πρόγραμμα.Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ποια είναι η θέση των ερευνητών του SETI πάνω στο θέμα των ΑΤΙΑ.Προς αποφυγήν τώρα κάθε παρεξήγησης , στο σύμπαν δεν υπάρχουμε μόνο εμείς και οι GREYS!Με τα μέσα όμως που χρησιμοποιούνται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σαν να ψάχνει ψύλλο στα άχυρα και αν κάποτε τον βρει , ο ψύλλος θα έχει πετάξει…Ας περάσουμε σε μια καυτή αποκάλυψη…

Επιτεύχθηκε επικοινωνία!:
Δεν είναι ψέμα!Και φυσικά δε το επιτύχαμε μόνοι μας!Στη Σελήνη,σε μια από τις βάσεις(βλ. παρακάτω) που μοιραζόμαστε με τους GREYS υπάρχει και χώρος ο οποίος εξυπηρετεί σκοπούς ανάλογους με αυτούς του προγράμματος SETI φυσικά όμως με πιο εξελιγμένα μέσα…
Αποτέλεσμα;Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή υπάρχει επικοινωνία με μια άλλη φυλή 765 έτη φωτός από εδώ.Πρόκειται σίγουρα για νοήμονα όντα , παρ''όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν έχουμε καταφέρει να εξηγήσουμε τι θέλουν να μας πουν.Δύστυχως δεν έχω άλλες πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα-ίσως προσεχώς-.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ;

Η απάντηση δε θα μπορούσε να είναι ξεκάθαρη…Σίγουρα 1 φορά το μήνα.Σίγουρα όχι όποτε βλέπουμε να απογειώνεται διαστημικό λεωφορείο!!!Και σιγουρα όχι με διαστημικο λεωφορείο!!!Οι διάφοροι σχηματισμοί που παρατηρούν οι "επαφικοί" συνήθως αποτελούν δικές μας αποστολές στη Σελήνη.Ξεκινώντας από βάσεις της Περιοχης 51 ή της Ρωσιας ,αναπτύσσονται συνήθως σε τριγωνικούς σχηματισμούς και κατευθύνονται σε μέρη που βρίσκονται κοντά στον ισημερινό(όπου και υπάρχει χαμηλο g(επιτάχυνση της βαρύτητας)), έτσι ώστε να απομακρύνονται ευκολότερα από το γήινο βαρυτικό πεδίο.

ΟΙ 5 ΒΑΣΕΙΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχουν 5 βάσεις είτε στην επιφάνεια είτε στο εσωτερικό της σελήνης.Δυστυχώς πληροφορίες υπάρχουν μόνο για 3 από αυτές.Θα σας τις παραθέσω ακριβώς όπως τις βρήκα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από τη μετάφραση…

BASE "NUMBER 1"
Purpose: To Receive Space Ships of Different Kinds. This means that from here they also take off. Here Ships get prepared for longer trips, same as in our international airports.
Surrounding this Base there is vegetation, half covered. Drop irrigation is used. Water can be found around 500 meters under the surface There is another space for living quarters. These are much more comfortable than underground Bases. The Greys are not too happy when they must do their "military service" on our Planet. All are being sent on a military mission for a certain period of time.Composed of: Staff stationed here: 199 ET''s - 500 Hybrids - 200 Humans - 17 ships needed for their own administration.

BASE "NUMBER 2"
Purpose: ARMY EXCHANGE
Composed of: Staff for the management of this Base. 300 ET`s as doctors, specialists in debrief, trainers, spies, all highly indoctrinated themselves. 400 Hybrids for menial work. About 40 Homo Sapiens for interpretation of abducts.

Τέλος η 5η βάση φέρεται να είναι προσπελάσιμη μονο για τους GREYS…:

If a Homo Sapiens would ever come into this place, he would never leave it alive…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ









Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από δικό μας δορυφόρο και υποτίθεται ότι απεικονίζει τα φώτα ενός ΑΤΙΑ που βρίσκεται κάτω δεξιά και δε φαίνεται.Η φωτογραφία δεν είναι πλαστή(όπως και καμία από αυτές που παρουσιάζονται),ενώ αποκλείεται και η περίπτωση του να αποτελεί κάποιου είδους νέφωσης για ευνόητους λόγους…

Η φωτογραφία απεικονίζει όχημα το οποίο κινείται στη σεληνιακή άμμο.Τα βέλη μας δείχνουν τα ίχνη που αφήνει το όχημα στην επιφάνεια της σελήνης ενώ η σκιά που αφήνει από κάτω, μας προϊδεάζουν για το μέγεθός του…

Η φωτογραφία απεικονίζει περιοχή της φωτεινής πλευράς της Σελήνης(δεν έχω ακόμα στη κατοχή μου τις συντεταγμένες).Είναι ακριβώς η ίδια περιοχή πριν και μετά από 15 μέρες…Ωραία δουλειά παιδιά…Τελικά υπάρχουν και μερικοί αποτελεσματικοί χτίστες την σήμερον ημέραν…!

Kάπου εδώ φίλοι μου πρέπει να σας πληροφορήσω πως αυτό το άρθρο έφτασε στο τέλος του.Σε ότι αφορά όμως την αναζήτηση της αλήθειας , λέξη ΄΄τέλος΄΄ δεν υπάρχει.Γιατί ακόμα κι αν κάποιος έμαθε πολλά-ίσως περισσότερα κι απ''αυτά που φανταζόταν ο ίδιος ότι θα μάθει-νέα ερωτήματα γεννιούνται συνεχώς…και θα γεννιούνται συνεχώς. Και η αλήθεια είναι ότι όλοι μας πρέπει να μάθουμε σιγά σιγά να ακούμε αρχικά και στη συνέχεια να παίρνουμε στα σοβαρά το παράδοξο…γιατί η εποχή που θα αποκαλυφθούν πολλά όχι μόνο δεν αργεί…έχει ήδη αρχίσει!
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013