Η παράξενη μούμια του San Pedro

Τον οκτώμβριο του 1932 ο Cecil Main και ο Frank Carr που έψαχναν για χρυσό στα βουνά του Wyoming του σαν πέδρο ανακάλυψαν μια περίεργη μούμια....

ένα ωστικό κύμα δυναμίτη άνοιξε ένα μικρό σπήλαιο στο βράχο που ήταν περίπου 15 πόδια μακρύ και τέσσερα πόδια στο ύψος.οι ανθρακωρύχοι είπαν ότι το σπήλαιο ήταν σφραγισμένο από έναν παχύ τοίχο βράχου έως ότου το ανατίναξαν όλο.

μέσα στο σπήλαιο ο Carr και ο Main βρήκανε μια μικρή μούμια δεκατέσσερις-ίντσες περίπου σε ύψος, καθισμένο σε θέση σταυρωτή σε μια μικρή προεξοχή.είπαν ότι είχε ανθρώπινη μορφή,και πώς το πρόσωπο του εμοίασε σαν ενός ηλικιωμένου ανθρώπου.το κεφάλι ήταν επίπεδο,με μεγάλα μάτια και ένα κατ''ασυνήθιστο τρόπο μεγάλο στόμα και δόντια σαν βαμπίρ.το σώμα ήταν τόσο καλά συντηρημένο που μπορούσαν να δούν καθαρά ακόμα και τα νύχια των δάχτυλων του.μια σκοτεινή,σαν ζελέ ουσία κάλυβε το κεφάλι του.

το μυστήριο σε αυτήν την υπόθεση είναι,ποιος και τι πραγματικά ήταν αυτή η οντότητα;πόσο αρχαία ήταν;και ποιός το σκότωσε;και γιατί έμεινε σφραγισμένο στο βουνό παραμείνει άλυτο.οι κάτοικοι στα βουνά του Wyoming λένε ότι υπήρχε παλιά μια φυλή μικροσκοπικών ανθρώπων γνωστή ως νιμέριγκαρ.

αυτοί οι μικροί άνθρωποι επιτίθονταν με μικροσκοπικά τόξα και τα δηλητηριασμένα βέλη τους.είπαν ότι οι νιμέριγκαρ σκότωναν το είδος τους με ένα χτύπημα στο κεφάλι όταν γερνάγανε ή όταν ήταν πάρα πολύ άρρωστοι.

άραγε θα μάθουμε ποτέ τί ήταν αυτό το πλάσματάκι;

alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013