Oι 2 Ενσαρκώσεις των αγγέλων του Θεού

Μέσα σε αυτό το Μάτριξ εικονικής πραγματικότητας, τον κόσμο του Διαβόλου στο οποίο ζούμε είναι δύσκολο για τους αγγελιοφόρους του Θεού να μεταδώσουν μηνύματα και διδασκαλίες στους φυλακισμένους , στις φυλακισμένες ψυχές των ανθρώπων , χωρίς οι διδασκαλίες τους να διαστρεβλωθούν απο τους υπηρέτες του σκότους.

Οι άνθρωποι μετά την φυλάκιση τους στον κόσμο αυτό , ζούσαν δίχως να έχουν ανάμνηση Θεού ,
χωρίς να ξέρουν γιατί είναι εδώ.

Πρίν Ακόμη την εποχή του Χριστού οι πάντες είχαν σαν δεδομένο οτι μετα την έξοδο απ τον Παράδεισο και πριν ο Χριστός να έρθει στη Γή, ο Θεός έστειλε στη Γή πλάσματα αγγελικά που πήραν σώμα ανθρώπου όπως αργότερα πήρε και ο ίδιος ο Χριστός για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ορθοποδήσουν, επειδή οι άνθρωποι δεν θυμότανε καν την ύπαρξή Του.

Αυτη η Ιστορία γράφτηκε σε πολλά βιβλία ενα απ τα οποία είναι το λεγόμενο βιβλίο του Ενώχ

Την πρώτη φορά που ήρθαν τα αγγελικα αυτά πλάσματα μέσα στον κόσμο αυτό , στο Μάτριξ, που άρχων είναι ο Διάβολος , αυτός που ονομάζεται Σαμαέλ, Γιαλνταμπαόθ, για να έχουν την εξουσία να μιλήσουν στους ανθρώπους και να τους πούν την αλήθεια έπρεπε να περάσουν δοκιμασία που ο άρχων του κόσμου αυτού θα όριζε

Την δοκιμασία αυτή επιτυχώς ουκ πέρασαν , Διότι ο Διάβολος , ο Σαμαέλ , έπεισε 201 απ αυτούς να πάρουν σώμα ανδρός και να ενωθούν με τις γυναίκες των ανθρώπων , για να δημιουργήσουν νέο γένος ανθρώπων . έτσι απέτυχαν , μάλιστα είναι γραμμένο σε πολλά κείμενα οτι πράγματι ήρθαν αυτοί οι Ελοχίμ και ενώθηκαν με τις γυναίκες των ανθρώπων και μάλιστα έκαναν νέο γένος πλασμάτων τους λεγόμενους Νεφελίμ , Γίγαντες κτλ.

Υπάρχουν κείμενα που να λένε σαφέστατα οτι ο Θεός έστειλε αγγέλους να βοηθήσουν τους ανθρώπους μετα την πτώση απ τον Παράδεισο;

Ντοκουμέντο 1ο

Ευσέβιος Καισαρείας ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ MIGNE Τόμος Μ.22 σελ 267-8

Μετάφραση :

ο δε (άνθρωπος) που δεν χρησιμοποίησε καλα το αυτεξούσιο (που του έδωσε ο Θεός) εξετράπη της ορθής οδού και εφόρμησε προς την αντίθετη χωρίς να σκέφτεται ούτε Θεό , ούτε Κύριο ούτε ακόμη τα όσια και ευσεβή ήθη Ζώντας με τρόπο παράλογο επιχειρώντας κάθε βάρβαρη και ακόλαστη πράξη.Ορθά λοιπόν πράτων ο Πανάγαθος , Παμβασιλεύς, Ύψιστος και Θεός , για να μην είναι χωρίς διοίκηση (άναρχοι) και επιστασία (επίβλεψη) ανατροφής σαν όντα χωρίς λογική οι επι της Γής άνθρωποι,εγκατέστησε θείους (άγιους,θεικους) αγγέλους ωστε να είναι προστάτες τους (των ανθρώπων) και παρατηρητές σαν επιτηρητές αγέλης η ποιμένες.

Αυτο το κείμενο λεει για ένα κοσμοιστορικό γεγονός που δεν διδάσκεται πουθενά και ο κόσμος δεν το γνωρίζει

Δεν μιλάμε για αγγέλους όπως λέμε εμείς τώρα οτι όλοι Χριστιανοί έχουμε τον φύλακα Άγγελο μας.Τότε δεν υπήρχαν Χριστιανοί αφου ο Χριστός δεν είχε έρθει ακόμη στη Γή

Μιλάμε για την εποχή πολύ μετα την πτώση των ανθρώπων και πολύ πρίν την γέννηση του Χριστού στη Γή.

Τότε λοιπόν που οι άνθρωποι ήταν χωρίς ελπίδα έστειλε ο πολυεύσπλαχνος Θεός κάποια απο τα άλλα του παιδιά τους αγίους αγγέλους που μέχρι τότε δεν ζούσαν ανάμεσα μας , τουλάχιστον οχι με εξουσία να μας διοικούν και να μας επιτηρούν , ωστε να μπορέσει ο άνθρωπος σταδιακά να επανακάμψει.

Ντοκουμέντο 2ο

Αγιορείτικο χειρόγραφο που τελευταία φορά αντιγράφηκε το 1913 καθώς αντιγράφεται μια φορά κάθε 100 χρόνια και υπάρχει εδω και εκατοντάδες χρόνια

Ο Β' αιών είναι ο αιών της εξασκήσωεως της εξουσίας της γής παρ αγγέλων εις τους οποίους έιχε επιτραπή να διοικήσωσι και ανορθώσωσι το πεπτωκός γένος ,το οποίον συνέπεια της αμαρτίας,είχες ανάγκην άλλης κυβερνήσεως εκτός εαυτόυ.Οτι ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩ ΣΧΗΜΑΤΙ ήσαν οι άρχοντες της περιόδου ταύτης.και οτι ο λοιμός της ανθρωπότητας και της ανθρώπινης διαφθοράς επέδρασεν επ αυτών ωστε να εκπέσωσιν εις ακόλαστον και αδόκιμον νούν.κατα το παράδειγμα των εκφυλισμένων ανθρώπων και αποβώσι γεννήτορες νέου γένους ανθρώπων εν τω κόσμω των ΝΕΦΕΛΕΊΜ η γιγάντων

Ντοκουμέντο 3ο

Πατρολογία MIGNE τόμος 103 , Φώτιος Πατριάρχης Κων/πολης. Τα ευρισκόμενα πάντα

"Οτι οι άγγελοι που κατέβηκαν στη γή και σάρκα είχαν και ανδρικά μόρια που έκαναν παιδιά και αφού ήρθαν σε συνομιλία (ερωτική) με τις γυναίκες γέννησαν τους γίγαντες"

Αυτή ήταν η πρώτη έλευση των αγγελικών πλασμάτων στο Μάτριξ για να δώσουν οδηγίες στους ανθρώπους.

Για να έχουν την εξουσία οι άγγελοι να διδάξουν το καλό και τον λόγο του Θεού στους ανθρώπους σύμφωνα με την αρχή της δικαιοσύνης έπρεπε να έχει εξουσία ο Διάβολος να τους βάλει σε πειρασμό και αυτοι να είναι δυνατό είτε να επιλέξουν το θέλημα του Θεού είτε να πέσουν σε αμαρτήματα.

Μετα απ αυτή και αφου 201 απ τους πρώτους απεσταλμένους απέτυχαν και δέχτηκαν την διαβολή του Διαβόλου και αποστάτησαν , ο Θεός ξαναέστειλε δεύτερη φορά αγγελικά πλάσματα που πήραν σώμα , ήρθαν εδω μέσα στο Μάτριξ , και φυσικά πάλι προσπάθησε ο Σαμαέλ να τους διαβάλει βάζοντας τους σε δοκιμασία, σε πειρασμό , ωστε να αποστατήσουν , ή αν την περάσουν να έχουν την εξουσία να μιλήσουν στους δεσμώτες του Μάτριξ.

Οι δεύτεροι απεσταλμένοι πέτυχαν , και δέν επηρρεάστηκαν απο τον Διάβολο , οπότε είχαν εξουσία να μιλήσουν στους ανθρώπους., και μίλησαν και τους είπαν την αλήθεια

και έγινε γνωστό το όνομα του Θεού , και γνωστή έγινε και η παραδείσια πατρίδα των ανθρώπων , και σταδιακά και άλλοι ελοχίμ ερχοταν όλο και περισσότεροι για να διοικούν.

Ο Διάβολος δεν μπόρεσε να νικήσει τους Ελοχίμ αυτή την φορά και έιχαν εξουσία να μιλήσουν στους ανθρώπους. Όμως αυτό που έκανε ήταν να να προσεγγίσει με τους δαίμονές του εκείνους που ανέλυαν το θέλημα του Θεού και όριζαν και το λατρευτικό τυπικό.Τους προσέγγισαν και τους έβαλαν με ειδικές οδηγίες να μνημονεύουν τους Ελοχίμ απο....ευγνωμοσύνη κατα τόπους στα λατρευτικά τυπικά.

Σταδιακά οι Ελοχίμ μνημονεύονταν όλο και παραπάνω στα λατρευτικά τυπικά. Ταυτόχρονα οι παρεμβάσεις των ελοχίμ και οι θεραπείες προς τους ανθρώπους αυτο που λέμε σήμερα θαύμα η αλλαγή κάποιας κατάστασης στον ψεύτικο κόσμο δηλαδή, υ υπερβαση των ψεύτικων ανύπαρκτων λεγόμενων φυσικών νόμων ηταν κατι αυτονόητο για τα υπερόντα του Θεού.Σταδιακά όμως αυτά τα γεγονότα εξύψωσαν τους Ελοχίμ που μεταξύ των ανθρώπων δεν διέφεραν αφου είχαν και αυτοί σώμα ανθρώπινο , και άρχισαν τότε τα φαινόμενα αρρωστημένης λατρείας προς τους Ελοχίμ και πολλοί ξεχνούσαν οτι η εξουσία τους και η ισχύς τους εκπορεύονται απ το Θεό.

Οι Ελοχίμ το αντιλήφθηκαν και νουθέτησαν τους ανθρώπους , η εξουσία όμως που είχαν μέχρι την νουθέσία έφτανε.

Ο Σαμαέλ σύνεχισε και μέσα σε αυτά όλα η εικόνα και η αίσθηση που οι άνθρωπο είχαν για το Θεό μετα τις αρχικές διδασκαλίες των Ελοχίμ διαστρεβλώθηκαν και το όνομα του Θεού και οι βασικές του εντολές και πάλι ξεχάστηκαν μέσα στις ατέλειωτες και δαιδαλώδεις αναλύσεις περι Θεού και Δημιουργίας.

Το επόμενο βήμα ήταν για τον Σαμαέλ η αμφισβήτηση των Ελοχίμ,ειδικά στον τομέα της δικαιοσύνης , όλοι όσοι δεν δικαιόνονταν άρχισαν να αμφισβητούν τους Ελοχίμ και την δικαιοσύνη τους που εννοείτε ήταν απόλυτη αφου κανείς δεν μπορούσε να κρύψει τίποτα απ αυτούς που έβλεπαν στα τρίσβαθα της μνήμης και της ψυχής του καθενός.

Κύλησαν έτσι τα χρόνια και η παρουσία των Ελοχίμ , της περίτρανης αυτής απόδειξης της ύπαρξης του Θεού περνούσε πλέον αδιάφορη. Και οι Ελοχίμ έφυγαν απ τη γή αφού καμία εξουσία δεν είχαν πλην της απλής νουθεσίας να παρέμβουν στη ζωή των ανθρώπων.

Και κάπως έτσι και την δεύτερη φορά που ήρθαν απεσταλμένοι του Δημιουργού το μύνημα διαστρεβλώθηκε , Οχι επειδή νικήθηκαν αυτοί όπως οι προηγούμενοι αλλα επειδή ο Διάβολος χρησιμοποίησε τους ανθρώπους για να "ρίξει" τους Ελοχίμ .

Τότε ήταν που έγινε η λεγόμενη θρησκεία των αγγέλων που αναφέρει η γραφή

Κολ. 2,18 μηδεὶς ὑμᾶς καταβραβευέτω θέλων ἐν ταπεινοφροσύνῃ καὶ θρησκείᾳ τῶν ἀγγέλων,
ἃ μὴ ἑώρακεν ἐμβατεύων, εἰκῆ φυσιούμενος ὑπὸ τοῦ νοὸς τῆς σαρκὸς αὐτοῦ,

Ο Θεός απέσυρε τους λειτουργούς του απ τη Γή και άφησε τους ανθρώπους μόνους τους αυτό ήταν το θέλημα Του.

Ακολούθησαν μεγάλες ταραχές και πόλεμοι

Oι άνθρωποι λοιπόν ερχόντουσαν , ζούσαν με την νοοτροπία της κάθε εποχής , κυνηγούσαν τους στόχους που κάθε εποχή επέβαλε , και μέχρι να έρθει η ώρα να πεθάνουν έψαχαν την ευτυχία ,
και ευτυχία ούκ έβρισκαν.

Σαν να μην έφτανε αυτό είχαν ξεχάσει τον Δημιουργό , είχαν ξεχάσει τον λόγο που είναι εδώ , είχαν ξεχάσει την ουράνια καταγωγή τους

Έπρεπε λοιπόν κάποιος να τους πεί την αλήθεια για το που ζούσαν.

Είχε ήδη στείλει ο Θεός δυο φορές τα πλάσματα Του , και τις δύο φορές απέτυχαν , οι μέν αποστάτησαν , και στους δεύτερους ο Σαμαέλ τους "έριξε" μέσω των ανθρώπων.

Έτσι ήρθε ο ίδιος ο Υιός του Θεού , το Δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος , να πει την Αλήθεια στους ανθρώπους .

Και μάλιστα είναι γραμμένο στην Καινή διαθήκη σε πολλά ευαγγέλια. Για παράδειγμα :

Κατα Ματθαίον Ευαγγέλιο :

Ματθ. 21,33 Ἄλλην παραβολὴν ἀκούσατε. ἄνθρωπός τις ἦν οἰκοδεσπότης, ὅστις ἐφύτευσεν ἀμπελῶνα καὶ φραγμὸν αὐτῷ περιέθηκε καὶ ὤρυξεν ἐν αὐτῷ ληνὸν καὶ ᾠκοδόμησε πύργον, καὶ ἐξέδοτο αὐτὸν γεωργοῖς καὶ ἀπεδήμησεν.

Ματθ. 21,34 ὅτε δὲ ἤγγισεν ὁ καιρὸς τῶν καρπῶν, ἀπέστειλε τοὺς δούλους αὐτοῦ πρὸς τοὺς γεωργοὺς λαβεῖν τοὺς καρποὺς αὐτοῦ.

Ματθ. 21,35 καὶ λαβόντες οἱ γεωργοὶ τοὺς δούλους αὐτοῦ ὃν μὲν ἔδειραν, ὃν δὲ ἀπέκτειναν, ὃν δὲ ἐλιθοβόλησαν.

Ματθ. 21,36 πάλιν ἀπέστειλεν ἄλλους δούλους πλείονας τῶν πρώτων, καὶ ἐποίησαν αὐτοῖς ὡσαύτως.

Ματθ. 21,37 ὕστερον δὲ ἀπέστειλε πρὸς αὐτοὺς τὸν υἱὸν αὐτοῦ λέγων· ἐντραπήσονται τὸν υἱόν μου.

Ματθ. 21,38 οἱ δὲ γεωργοὶ ἰδόντες τὸν υἱὸν εἶπον ἐν ἑαυτοῖς· οὗτός ἐστιν ὁ κληρονόμος· δεῦτε ἀποκτείνωμεν αὐτὸν καὶ κατάσχωμεν τὴν κληρονομίαν αὐτοῦ.

Ματθ. 21,39 καὶ λαβόντες αὐτὸν ἐξέβαλον ἔξω τοῦ ἀμπελῶνος, καὶ ἀπέκτειναν.

Την πρώτη φορά ήρθαν αγγελικά πλάσματα και απέτυχαν , την δεύτερη φορά ήρθαν παλι άλλα αγγελικά πλάσματα , πάλι απέτυχαν και στο τέλος ήρθε ο Χριστός που τον σταύρωσαν , πλέον γνωρίζουμε την αλήθεια , Μένει ο καθένας να αποφασίσει να πετάξει τον κόσμο αυτό απο το μυαλό του και να ακολουθήσει τον Χριστό εκτός του κόσμου αυτού πίσω στην φωτεινή πατρίδα , στον πραγματικό κόσμο , εκεί όπου ανήκουμε.

EΛHUNTER888

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013