Θεωρίες συνομωσίας για τις διαστημικές πτήσεις



Μπομπ Γκροντιν: 'οι τελευταίοι απόλλωνες ήταν απλώς ένα προπέτασμα καπνού ..για να καλύψουν αυτά που γίνονται πραγματικά εκεί επάνω' .

Γκορτον Μποουντμπεντ καθηγητής σε ανώτερα επίπεδα διπλωματίας. 'Φαίνεται να λειτουργεί κάποιος ιδιαίτερος παράγοντας σε σχέση Ανατολής Δύσης .


Σαιμον Μπατλελ δημοσιογράφος . ' Πιστεύουμε ότι η πρώτη μη επανδρωμένη αποστολή στον Αρη έγινε το 1962 επίσης πιστεύουμε ότι υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος απόκρυψης των αληθινών συνθηκών που επικρατούν στον Αρη , που φαίνονται να είναι ευνοϊκές για την ανθρώπινη ζωή .Η προσπάθειες που γίνονται να να πεισθεί ο κόσμος για το αντίθετο δείχνει ότι κάποια σκευωρία υπάρχει ' .


Το 1959 η τότε σοβιετική ένωση είχε μια από της μεγαλύτερες διαστημικές καταστροφές , πύραυλος που προοριζόταν για αποστολή στο διάστημα καταστράφηκε με αποτέλεσμα όλο το κοσμοδρόμιο, επιστήμονες και αρκετό προσωπικό να σκοτωθεί , η περιοχή ερημώθηκε ολοσχερώς , ενδέχεται ο πύραυλος να έφερε πυρηνική βόμβα. Το περιστατικό αποσιωπήθηκε.


Από 1965 και μετά έγινε αγώνας δρόμου ποίος θα επικράτηση στο διάστημα , τον άγωνα τον ξεκίνησε πρώτα η Ρωσία στέλνοντας ανεπιτυχώς επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι και επιτυχώς σε τροχιά .Στην σελήνη οι αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν αλλά σκάφη και κατασκευές που ήταν ανθρώπινα κατασκευάσματα , τα σκάφη αυτά δεν είχαν γνωστά χαρακτηριστικά η εθνόσημα . Μυστικά και με την συνεργασία άλλης υπερδύναμης οι αποστολές Απόλλο χρησιμοποιήθηκαν σαν βιτρίνα σε άλλες μυστικές αποστολές με κωδικό 'Κόσμος' οι αποστολές εκεί χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευασθεί ημιυπόγεια επανδρωμένη σεληνιακή βάση με όνομα 'Γανυμήδης'. Η βάση αυτή κατασκευάσθηκε για επιστημονική έρευνα με θεαματικά αποτελέσματα αλλά και για την απόρρητη επανδρωμένη αποστολή στον Αρη. η αποστολή θα αποτελείτω από πλήρωμα των δυο υπερδυνάμεων .


Τα σκάφη που είχαν βγει στην επιφάνεια της σελήνης ( πρώτοι αστροναύτες ) ήταν από τις πρώτες μυστικές αποστολές που είχαν κάνει η δυο υπερδυνάμεις και είχαν προετοιμάσει της διεργασίες για την υπόγεια βάση . Η αποστολή στον πλανήτη αρη έγινε με επιτυχία και απρόσμενο αποτέλεσμα , υπήρχε αραιή ατμόσφαιρα . Από τότε υπάρχει μία υπόγεια αυτόνομη βάση στον αρη με αρκετό προσωπικό . Οι τεχνικές διαμόρφωσης του πλανήτη σε συνθήκες Γης με ένζυμα και χλωρίδα πραγματοποιούνται μεμονωμένα, η μαζική εφαρμογή του πειράματος θα γίνει τώρα μιας και ο αρης παρακολουθείτε στενά από αρκετούς τροχιακούς σταθμούς . Επίσης η επίσημη αποστολή στον πλανήτη αρη θα επισφράγισει και θα νομιμοποιήσει τα πειράματα και τις εκεί κατασκευές στον πλανήτη.


alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013