Ρώσος αστροναύτης είδε ufo

Ο vladimir kovalenok δέν πιστεύει τους συναδέλφους του αστροναύτες, όταν του λένε πως: 'εμείς δεν είδαμε τίποτα το παράξενο όταν ήμασταν επάνω στο διάστημα .


ο Vladimir Kovalenok αστροναύτης της ΕΣΣΔ πέρασε 217 ημέρες απο την ζωή του στο διάστημα. Ο αστροναύτης δεν αποκλείει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. 'Όταν εργαζόμουν στον τροχιακό σταθμό Salyut, είδα κάτι περίεργο στο παράθυρο του σκάφους μια ημέρα.είδα ένα αντικείμενο που είχε το μέγεθος ενός δάχτυλου.έμεινα έκπληκτος όταν το είδα, περιστρεφότανε και ήταν κανονικά σε τροχιά, είπε ο 'Kovalenko στη συνέντευξη τύπου στη Μόσχα την Παρασκευή.

Ο αστροναύτης πρόσθεσε ότι κάλεσε το συνεργάτη του Βίκτωρ Savinykh να ρίξει μια ματιά στο παράξενο αντικείμενο. 'Είναι δύσκολο να καθοριστεί το μέγεθος και η ταχύτητα ενός αντικειμένου στο διάστημα. Γί'αυτό και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πόσο μεγάλο ήταν το αντικείμενο στην πραγματικότητα. ο Savinykh πάνω που ετοιμαζόταν να φωτογραφίσει το παράξενο αντικείμενο, εξερράγη ξαφνικά.μετά απο αυτό στήν θέση του αντικειμένου υπήρχαν μόνο σύννεφα καπνού.5 λεπτά μετά απο την έκρηξη Το αντικείμενο χωριστηκε σε δύο διασυνδεμένα κομμάτια.το ανέφερα αμέσως στο κέντρο έλεγχου, 'είπε ο vladimir.

ο Vladimir Kovalenok είπε ότι δεν κατορθώσανε να φωτογραφίσουν το αντικείμενο.

οι σοβιετικές εφημερίδες και τα περιοδικά δημοσίευσαν πολλά άρθρα και έγινε μεγάλο θέμα και στα σοβιετικά κανάλια. Ο αστροναύτης είπε ότι κανένας δεν ξέρει, τι συνέβη εκείνη την ημέρα, όταν έίδε το παράξενο αντικείμενο στο διάστημα. 'Ήταν πιθανώς ένα UFO, δύο άνθρωποι το παρακολουθούσαμε συγχρόνως.

alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013