Φάντασμα σε εικόνα του Ιησού



Δείτε τις φωτογραφίες που απεικονίζουν αρκετά καθαρά μια μυστηριώδη φιγούρα σε εικόνα του Ιησού. Και διαβάστε την μαρτυρία. Αγόρασα μια παλιά εικόνα του Ιησού, από ένα μαγαζί με αντίκες. Η εικόνα αυτή χρονολογείτε στα τέλη του 1800 με αρχές του 1900, όπως μου είπε ο καταστηματάρχης. Επίσης αγόρασα ένα παλιό αυτοκρατορικό δαχτυλίδι το οποίο με κέντρισε με την ομορφιά του αμέσως μόλις το πρωτοείδα. Αποφάσισα να βάλω και τα δυο αυτά αντικείμενα σε πλειστιριασμό στο ebay.


Καθώς λοιπόν φωτογράφιζα το δαχτυλίδι είχα γυρισμένη την πλάτη μου στην εικόνα του χριστού. Ξαφνικά και ενώ εστίαζα το δαχτυλίδι ένιωσα ότι κάτι με παρακολουθούσε από πίσω. Γύρισα αμέσως κοίταξα την εικόνα του Χριστού και την φωτογράφισα. Και συνέχισα με το δαχτυλίδι. Αργότερα όταν κοίταξα την εικόνα του χριστού διαπίστωσα ότι υπήρχε η φιγούρα ενός φαλακρού άντρα δίπλα από τον ώμο Του. Είναι πολύ καθαρή εικόνα. Μπορείτε να διακρίνετε με ευκολία ότι ο άντρας φοράει ένα άσπρο μπλουζάκι με κόκκινο κολάρο στο λαιμό. Μπορείτε να διακρίνετε ότι ο λαιμός του είναι μέχρι το κολάρο και κόβεται στο ύψος του στήθους.

Δεν ξέρω αν αυτό οφείλετε σε κάποια οντότητα συνδεδεμένη με τον Ιησού ή με το δαχτυλίδι. Δεν ξέρω αν το πνεύμα είναι καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο. Τράβηξα αρκετές φωτογραφίες από τότε με σκοπό να το ξανασυλλάβω, αλλά ήταν όλες κανονικές. Δεν έχω ξανατραβήξει παρόμοιες φωτογραφίες, παρόλο που διαβάζω και ασχολούμε με τα παραφυσικά φαινόμενα. Η ειρωνεία είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες προοριζόντουσαν για το ebay.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013